Enkemagerne
Mørke guders templer
The Irish Mars
Det kom fra en anden verden
Dread Streets
På Sporet af Luther
Tharos

Jeg er halvprofessionel skribent, med baggrund indenfor fanzines og foreningsblade, hvor jeg gennem tiden har skrevet et dusin faghistoriske artikler, over 30 noveller, samt et utal af artikler og anmeldelser. Indimellem er det også blevet til enkelte bøger, som jeg selvfølgelig holder foredrag om.

Enkemagerne

Ramsaltet dansk fantasy om kampen mod et overmenneskeligt herrefolk, skrevet med et glimt i øjet. Romanen foregår i Det Gamle Ægypten, samt i det gamle Grækenland.

Romanen kan med fordel bestilles hos H. Harksen Productions via Saxo.

Mørke guders templer

Med Henrik Sandbeck Harksen

Noveller af en række danske fantasy-forfattere indenfor genrerne “weird” samt “Sword & Sorcery”, rettet mod et voksent publikum. Jeg har tidligere afholdt foredraget Chtulhu & Conan på fantasy-festivaler, sammen med Henrik Sandbeck Harksen.

Bogen kan med fordel bestilles hos H. Harksen Productions via Saxo

Andreas Claudianus: The Irish Mars

Med Kjeld Hald Galster

Oversættelse af en dansk soldats erindringer fra Irlandskrigene. Jeg taler om bogens indhold i mit foredrag Glemte Danske Krige.

Bogen kan bestilles hos Legacy Books Press via Saxo.

Det kom fra en anden verden

Noveller af John W. Campbell Jr.

Oversættelse af den klassiske kortroman bag fænomenet “The Thing”. Jeg har talt om forfatterskabet på science fiction-festivaler, og gør det gerne igen!

Bogen kan bestilles direkte hos Science Fiction Cirklen.

Spil

Jeg er medforfatter til en række spil, som jeg gerne tager ud af huset med. Uanset om I har en spilfestival, et ungdomsskolehold eller noget helt tredje, så kontakt mig – jeg kan sikkert komme forbi med demo!

Dread Streets

Med Bjarke Christensen

Noget så sjældent som et dansk-produceret figurspil. Spillet er finansieret med Kickstarter, og jeg holder gerne et foredrag om emnet for din lokale Iværksætterservice.

Spillet kan downloades komplet fra Wargame Vault mens figurer og bygninger kan bestilles sætvis eller enkeltvis via mig eller hos Dread Streets på Facebook.

På Sporet af Luther

Med Jesper Mørk Mønsted

Læringsspil om renæssancen til konfirmander, samt til elever i begyndelsen af udskolingen. Spillet kan ikke købes, men jeg udbyder det som en workshop.

Tharos

Med Bjarne Sinkjær

Udvidelse til Bjarne Sinkjærs børnerollespil Ulvevinter, hvor jeg bidrog med nogle af de mindre kendte væsener fra den nordiske mytologi.

Jeg har tilmed bidraget aktivt til mange danske og tyske rollespilsfestivaler – et lille udsnit af mine scenarier kan findes på Alexandria.